top of page

 

Privacybeleid.

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. 
Daarnaast verzamelen we het IP-adres (Internet Protocol) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; de aanmelding; e-mailadres ; het wachtwoord ; computer- en inloggegevens en aankoopgeschiedenis.
We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder responstijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om weg te navigeren van de pagina.
We verzamelen ook persoonlijke identificatie-informatie (inclusief naam, e-mailadres, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productbeoordelingen, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Wanneer u transacties uitvoert op onze website, als onderdeel van het proces, verzamelen we de persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de hierboven genoemde specifieke redenen.


We verzamelen deze niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:
De Diensten leveren en exploiteren;
Onze gebruikers doorlopende assistentie en technische ondersteuning bieden;
Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicemeldingen en promotionele berichten;
Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;
Voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en algemene toepassingen van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, volgen de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.


We kunnen contact met u opnemen om u te informeren over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of indien nodig om contact met u opnemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en eventuele overeenkomsten die we met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms en post.

Als u niet langer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via christophetoussaint@trailduherou.be of stuur een brief naar Grande Mormont, 22a, 6666 Wibrin, België.

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen treden in werking zodra ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen wanneer we het bijwerken, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze, indien van toepassing, gebruiken en/of openbaar maken.

Als u niet langer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via christophetoussaint@trailduherou.be of stuur een brief naar Grande Mormont, 22a, 6666 Wibrin, België.

bottom of page